Блог, Своге

Производство на Визитки

vizitka

Визитки

Визитните картички са с джобен размер и са предназначени да направят трайно впечатление и да създадат клиенти за бъдещо сътрудничество. По размер те са подобни на кредитна карта и съдържат данни като име, информация за контакт и лого.

При създаването на дизайн трябва да се избере физическо лице или бизнес ще представляват визитките, след което да се подреди нужната информация. Формата може да бъде правоъгълна, както и да се избере нещо по-нестандартно.

Логото е един от най-важните визуални елементи на дизайна на едни визитни картички. То заема централно място в повечето услуги, но други позиции също могат да бъдат ефективни. Добра техника е отпечатването на визитните картички от двете страни. По този начин логото може да бъде изобразено от едната страна, а данните за контакт – от другата. Ако има големи полета, те могат да бъдат запълнени с допълнителни графики.

Предпочитаната информация, която трябва да се изписва на визитните картички, е адресът (по избор за работещите от разстояние), личното или фирменото име, длъжността, телефонният номер, имейлът и друга кратка информация.

Предимството на визитните картички е, че те могат да се съхраняват удобно навсякъде и да предоставят необходимата информация по всяко време.

Ако е необходим по-специален, привличащ вниманието ефект, най-добрата опция е частичното UV покритие. То може да накара определени области да “изпъкнат”. Друга възможност е топлият печат. Той е подходящ за тези, които искат да добавят нещо лъскаво към своите визитни картички.

Поликарт ООД предлага изработката на визитки по поръчка с висококачествен печат.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

vizitki-s-pechat