Своге

Производство на Пликове за Храна в гр. Своге

torbi-za-hrana

Пликове за Храна

Фирма Поликарт ООД е специализирана в изработването на най-добрите персонализирани пликове за храни като се старае да запази тяхното качество.

Изборът на подходящ персонализиран плик за храна трябва да е съобразен с много критерии като цветове, шрифтове, материал и др. Намирането на правилната безопасна опаковка за храна може да се окаже предизвикателство, от което зависи крайният резултат в настроението на клиента. Храната може да стане мухлясала, остаряла или негодна за консумация, ако няма подходяща опаковка.

Пликовете могат да са стоящи, легнали плоски или с друга конструкция. Въпреки това, за да може да се сложи храна в тях, всички те са създадени от материали от висок клас, безопасни за храна. Предимството на тези пликове е, че запазват храната от външни замърсители.

Пликовете за храни могат да се персонализират, което е предимство за бизнеса. Това е ефикасен начин за маркетинг на продукта, без да се налага да се търси друг метод.

Висококачествената опаковка създава впечатление, че храната е с по-високо качество. Това кара някои клиенти да закупят продукта.

Уникалният дизайн е по-вероятно да остане в съзнанието на хората. Фирма Поликарт ООД разполага с екип от опитни дизайнери, които помагат на клиентите за създаването на персонализиран дизайн, който отразява идентичността на марката им.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

plikove-za-hrana