Блог, София

Опаковки за Храна

opakovka-za-hrana

Опаковки за Храна

За опаковане на храната често се избира картонът като здрав, дебел материал. Той може да се рециклира, което го прави по-екологичен, в сравнение с другите опаковъчни материали. Друго негово предимство е гъвкавостта. Картонът може да бъде конструиран в различни форми и размери, поради което е перфектен за създаване на всякакви кутии и опаковки. Той е лек, но здрав, и поради тази причина често от него се изработват кутии за пренасяне на храна до вкъщи. Картонът е способен да предпази храната от повреда по време на транспортирането, както и да я запази свежа за по-дълго време. Той осигурява защита срещу мазнини, влага и различни външни фактори.

Персонализираните кутии за опаковане на храни с лого могат да бъдат чудесен начин да подобрите марката си. Тези опаковки са предназначени да привлекат клиенти, което ги прави идеални за фирми, които искат да се откроят от конкуренцията.

Дизайнът на кутията за храна често се пренебрегва като една от най-важните части от маркетинговия план на всяка компания. С персонализирани опции за печат може да се създадат атрактивни дизайни, които правят продуктите да изпъкват. От живи цветове до изискани лога, персонализираните кутии за опаковане на храни дават на марките перфектната платформа за изразяване и предаване на послания за качество и стойност.

Инвестирането в специално разработени опаковки за храни е важно за компаниите, който се опитват да се наложат на днешния конкурентен пазар. Той предлага безкрайни възможности за подобряване на усилията за брандиране, като същевременно дава на клиентите нещо, което се запомня лесно.

Фирма Поликарт ООД е производител на всякакви опаковки и кутии за всяка една сфера.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

kutiya-za-hrana