Сливница

Производител на Опаковки за Шоколади в гр. Сливница

opakovki-za-shokoladi

Опаковки за Шоколади

Опаковките за шоколад могат да се изработят с различни размери, които да обхващат добре продукта, дизайни и форми по поръчка на клиента. Шоколадът може да се използва като подарък и затова е важно да се създаде подходяща опаковка, която да го направи да изглежда по-вкусен и специален.

Могат да се добавят някои красиви елементи като панделки, за да се придаде по-привлекателен вид. По поръчка може да се отпечата лого, което да служи като реклама и да разпространява марката.

За привличане на вниманието на клиента печатът играе водеща роля. При изработването на опаковката може да се използват различни видове печат, за да се получи оригинален продукт. Той не се отстранява с триене или с вода, а е защитен от фин довършителен материал, което увеличава живота на продукта. За гарантирано качество и издръжливост на печата се препоръчва покриването му с подходящо ламиниране, което може да бъде гланц или мат.

Логото трябва да бъде поставено на лицевата страна с подходяща визия, така че да се запомни лесно от клиентите. Допълнителната информация може да е кратка, което помага да се придаде по-изчистена и подредена структура на опаковката.

Най-подходящият материал за изработка на кутиите е картонът. Той е евтин и лесен за обработване.

Фирма Поликарт ООД е производител на кутии и опаковки, канцеларски материали, офис и ученически пособия и др.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

opakovka-za-shokolad-po-porachka