Костинброд

Производство на Аптекарски Кутии в Костинброд

kutii-za-aptekata

Аптекарски Кутии

Предлагат се различни видове лекарства на пазара, които изискват кутии по поръчка с определени размери и дизайн. Опаковката може да се изработи от висококачествен материал, според нуждите на лекарството. Конструкцията предлага създаването на иновативна кутия, която да има специфичен тип на отваряне, което да улесни потребителя. Много от тях съдържат изображение на лекарството, за да помогне по-лесното му разпознаване сред богатия избор в аптеките. Може да бъде поставен кратък информативен текст с информация за продукта, както и логото на марката, което служи като реклама на компанията.

Необходимо е лекарствата да бъдат предпазени от различни фактори, които могат да доведат до фатална промяна в качеството или да доведат до сериозни последици. Устойчивите материали за изработка на кутиите предпазват съдържанието от удари или влиянието на околната среда.

За подобряване на външния вид много компании избират да използват ламинат мат или гланц, UV покритие, златен или сребърен топъл печат, преге и т.н.

Кутията на лекарството трябва да съдържа цялата важна информация за съставките, както и да информира за неговата употреба. Тук голяма роля играе правилно подбраният шрифт. Тези подробности правят продуктът надежден за хората.

Фирма Поликарт ООД предлага изработката на качествени кутии и опаковки по поръчказа всякакви нужди.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

vidove-lekarstva