Блог, Костинброд

Луксозни Опаковки

podarachna-kutia

Луксозни Опаковки

Всеки луксозен продукт се нуждае от подходяща опаковка. Тя е един от най-важните, но подценявани фактори в маркетинга на марките. Опаковката рекламира продуктите и марката. Когато дизайнът е направен добре, продуктът превъзхожда останалите рекламни инструменти.

Така няма да е необходимо да се обмисля опаковането на продукта в други инициативи за брандиране.

Това е от значение най-вече за луксозните марки, защото опаковката на продукта е важна част от представянето им.

Производството на луксозни опаковки е доказана печеливша пазарна ниша, защото е търсено от луксозните марки.

Създаването на луксозните опаковки включва проектиране, разработване и производство. Те се приемат за отражение на имиджа на марката, затова е важно качествената изработка.

Луксозните опаковки повишават стойността на стоките. Поради тази причина е необходимо да са естетически привлекателни и елегантни, така че да съответстват на продукта.

Материалът, който се използва най-често за създаване на луксозна опаковка е мукава, макар че в някои случаи се използва картон или велпапе според нуждите на компанията.

Мукавата е твърд материал, който предпазва продуктите от всякакви повреди. Опаковките, изработени от този материал се използват най-често за часовници, бижута и всякакви луксозни продукти и подаръци.

Кутията позволява обличането и в луксозна хартия или картон. По този начин може да се използват различни техники на печат. Много марки избират да поставят логото си чрез техниката на топъл печат или преге, което оставя трайно впечатление.

Фирма Поликарт ООД е специализирана в изработването на луксозни опаковки от всякакъв вид за различните нужди.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

luksozna-kutia