Блог, Костинброд

Хартиени Торби

torbi-po-porachka

Хартиени Торби

В днешно време хартиените торби изместват найлоновите пликчета все повече. Вече е лесно да бъдат видяни в почти всеки магазин. Те могат да се изработят от крафтова хартия с различни размери, за да могат да се поберат всички видове напитки, храни, дрехи, сувенири, козметика и т.н. Особено подходящи са за ресторантите когато клиентите искат да вземат храната си за вкъщи.

Търговците на дребно с хранителни стоки се интересуват от хартиени торбички в различни цветове и размери. Предимствата на крафт хартията са, че тя е устойчива на мазнини, 100% рециклируема е и е евтина за производство. Торбичките от крафт хартия са за многократна употреба. В тях могат да се пренасят различни храни, като подправки, бонбони, кафе и др. Те са изработени по поръчка така, че да пасват на предметите, които трябва да поберат.

Друго предимство на хартиените торбички е, че те могат да бъдат направени достатъчно високи, за да скрият бутилки, което е полезно за хора, които искат да носят напитките си напълно скрити. Ако бутилката ще се ползва като подарък, торбата може да бъде направена луксозна и привлекателна.

Хартиените торби са чудесни когато става дума за подобряване разпознаваемостта на марката. Има различни варианти, който да направят логото да се откроява. Крафтовата хартия поддържа различните опции за печат.

Фирма Поликарт ООД предлага изработката на различни хартиени торби за всякакъв повод.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

torbi-ot-kraft