Драгоман

Производител на Рекламни Пликове в гр. Драгоман

plikove-s-pechat

Рекламни Пликове

Много хора изхвърлят пощата си, когато видят, че съдържат рекламни брошури, без да отварят плика, който е обикновен и скучен. Дизайнът му е идеален начин да го направи да изпъкне сред останалите семпли писма, което ще увеличи склонността да бъде прочетено съдържанието.

Понякога пликовете са прекалено натъпкани, което губи реалния смисъл и желан ефект. Добър вариант е да се добави прозорец на плика, който да загатне съдържанието и да създаде желание да бъде прочетено.

Друго предимство на рекламните пликове е, че служат като рекламен материал, който се вижда от много хора, когато се пренасят на различни места. Предлага се избор от безброй цветове за печат, различни форми, материали. Може да се добавят снимки в дизайна, за да подскаже съдържанието, като тогава добавянето на прозорец не е задължително.

Добавянето на ключови думи върху плика позволява да хване вниманието на получателя. Създаването на нещо нестандартно, експериментирането с различни ефекти ще създаде интригуващ финален продукт.

Рекламните пощенски пликове все още са надеждни рекламиращи материали за бизнес, продукти или услуги. Въпреки технологиите, пощенските пликове все още са полезни сред хората. Маркетингът по пощата все още е актуален.

Добавянето на адреса на уеб сайт върху плика ще насърчи клиентите да го посетят след като бъдат заинтригувани от дизайна и съдържанието. 

Фирма Поликарт ООД е специализирана в производството на всякакви пликове и джобове, рекламни материали, офис консумативи и др.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

plikove-s-pechat