Блог, Драгоман

Кутии с Прозорец

kutii-s-prozorets

Кутии с Прозорец

В днешно време модерно проектираните кутии са основна нужда за почти всеки продукт. Те могат да помогнат по различни начини, благодарение на направата им с различни функции, които биха могли да предоставят безопасност на съдържанието и добро маркетингово излъчване. Кутиите трябва да отговарят на размерите на продукта, за да му даде максимална защита от повреда.

Кутиите с прозорец са модерно решение за всеки бизнес. Те позволяват на различните атрибути да привлекат вниманието на клиентите, както и да ги информират за себе си. Кутиите с прозорец в комбинация с персонализиран дизайн създават голямо впечатление и увеличение на печалбите. Този вид кутии се произвеждат по същия начин както другите, като разполагат с допълнителен прозорец от едната си страна, който, според големината си, разкрива ясно съдържанието. Това е полезен метод, когато позволява да се види вътрешността, но и в същото време да предпази от директни докосвания на опакования продукт.

Прозорците могат да бъдат с неправилна форма, за да заобиколят вложките или да оставят място за брандиране.

Кутиите се използват за различни артикули като домакински продукти, хранителни изделия, лекарства, бижута и много други. Това помага за направата на повече продажби от всички останали трикове.

Поликарт ООД предлага изработката на кутии с прозорец, налични на склад и по поръчка.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

kutii-ot-kraft