Блог, Божурище

Флаери

reklamni-flaeri

Флаери

Флаерите са едностранно или двустранно отпечатани листове от хартия или тънък картон с отпечатан върху тях рекламен текст и изображения. Те обикновено са с директна рекламна цел и с добър дизайн ще привлекат погледа на повече клиенти и ще добавят стойност към вашия бизнес.

Изборът на правилната хартия за фирмените флаери може да има специален ефект. Грамажът на хартията говори много за марката, затова е важно да бъде избран подходящо. Подходящата хартия позволява направата на качествен печат.

Интересното е, че флаерите все още играят много важна роля в популяризирането на бизнеса. Това е чудесен начин за рекламиране на фирмата и да се разкаже на хората за услугите, които компанията предлага. Рекламирането на продукт или услуга с флаери бързо ще достигне до целевата аудитория и също така ще помогне да се достигне до потенциални клиенти извън желаната аудитория.

Използването на цветове и уникални шрифтове може ефективно да раздели флаера на секции, за да го направи четлив и ангажиращ. Правилното подбиране на шрифта помага по-лесното и бързо четене, което е бонус в забързаното ежедневие на хората. Информацията, която ще се добави трябва да може да обясни с малко думи ясно и точно. Изображенията трябва да поясняват текста. Така шансът клиентите да прочетат флаера и да запомнят информацията се увеличава.

Поликарт ООД е фирма, помогнала на много клиенти в създаването на рекламни материали и всякакви кутии и опаковки, изработени от хартия, картон, мукава и велпапе.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

 

flaeri-s-pechat