Блог

Пощенски Пликове

plikove-ot-luksozna-hartia

Пощенски Пликове

Персонализирането на пощенски пликове има много предимства. Например, хората са по-склонни да отворят плик, ако включва цветно лого.

Когато се изпраща писмо в големи фирми е важно пликът да може да привлече и задържи вниманието на получателя. Избирането на бял обикновен плик за същата цел не би помогнал в изпъкването и привличането на вниманието. Най-вероятно е да бъде изхвърлен без дори да е отворен или би бил проверен в по-късен момент, когато вече няма да има нужда, ако съдържанието е изисквало спешно внимание.

Персонализираният плик с професионално избрана цветова схема ще привлече незабавно вниманието на получателите. Това повишава шансът той да бъде отворен.

Пликът с печат е повече от просто носител на съобщения. Сам по себе си този плик е маркетингов инструмент. Затова е важно да се избере привлекателен дизайн. Персонализирането на пликовете помага да се брандира бизнеса чрез повтарянето на привлекателни цветове и изображения. Фирменото лого може да се постави отпред и в центъра, така че това да е първото нещо, което потенциалните клиенти виждат.

При изработването на пликове клиентът има възможност да избира сред множество опции за размер, хартия и тип капак, за да намери идеалната версия, която ще работи за специфичните му нужди.

Фирма Поликарт ООД има дългогодишен опит в продажбите на пликове, кутии и опаковки. Предлага се богат избор от конструкции и мостри. Екипът е отворен за всякакви въпроси и срещи на място, след което се изготвят оферти на желаните артикули на достъпни цени.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

plikove-za-poshta