Блог

Опаковки с Печат

kutiya-s-pechat

Опаковки с Печат

Фирма Поликарт ООД е производител на кутии и опаковки от всеки вид за различните сектори. Що се отнася до опаковката, най-важната част е печатът на произведението. Опаковките с печат предават важна информация на клиентите относно съдържанието, годност, съставки, име на фирма, лого и др. Тя е лицето на марката и е първият контакт на нов клиент със съотвентния продукт. Опаковката също е огромна част от маркетинга. Без подходящ дизайн тя няма да успее да устои на голямата конкуренция.

Опаковките могат да се изработят от картон, велпапе, мукава или хартия според нуждите на сектора. Дизайнът е необходимо да отговая цветово на фирмата или логото, защото по този начин клиентите ще запомнят по-добре продукра и ще го асоциират със съответната компания.

За създаване на по-луксозна и оригинална визия може да се използват топъл печат със златно, сребърно или друг цвят фолио, или преге. Добавянето на някой от тези елементи върху опаковката я правят по-открояваща се на рафтовете в магазините. Така клиентите са по-склонни да обърнат внимание на продукта и да се запознаят с марката, а шансът за покупка се увеличава.

Фирма Поликарт ООД предлага всякакви опаковки с печат и помага на клиентите в избора на най-добрия материал за желаната опаковка, проектира конструкции, създава дизайни и изготвя оферти на най-добрите цени.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

kutiya-ot-mikrovelpape