Блог

Меню за Ресторанти

meniu-s-tvardi-koritsi

Меню за Ресторанти

Менюто в ресторантите трябва да представя духа на заведението, да се отличава от конкуренцията и да увеличава печалбите. Добрият дизайн на менюто е ключът към маркетинговия план на всеки ресторант. Когато менюто се проектира трябва да се изрази индивидуалността на ресторанта, да се увеличи рентабилността и да се запази марката свежа в съзнанието на клиентите.

За да изградят лоялни клиенти, ресторантите трябва да създадат уникални и достъпни менюта, които предлагат пресни, надеждни храни и напитки. Дизайнът на менюто го прави по-привлекателен. От естетическа гледна точка изборът на цветове и шрифтове за меню, независимо дали на сайта на ресторанта или отпечатано меню в ръцете на гостите, трябва да бъде базиран на марката и лесно разпознаваем в ресторанта.

Изображенията са един от най-важните решаващи фактори при създаването на  меню за ресторанти. Те са способни да накарат клиента да поиска да опита дадено ястие или да го откажат. Независимо дали става въпрос за изображения на продукти, за да уведомят хората какво получават, или ярки изображения, за да привлекат нечие внимание, те винаги трябва да присъстват в менюто.

Може да се експериментира с корицата на менюто. Тя може да бъде изработена от различни материали. Добавянето на топъл печат или преге създава по-луксозна визия.

Фирма Поликарт ООД е производител на различни видове материали, изработени от хартия, картон, мукава и велпапе.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

tvardi-koritsi