Блог

Ламинирани Опаковки

laminat-mat

Ламинирани Опаковки

Фирма Поликарт ООД е производител на кутии, опаковки, канцеларски и офис материали с различен ламинат за ефект или за запазване на дизайна по-дълго време.

Кутиите с печат и ламинат се срещат във всеки магазин. Ламинатът може да се прилага върху различни повърхности като луксозни торби, корици на книги, етикети, като подчертава визуалното усещане на продукта. Негов голям плюс е, че служи като защитен слой, за да устои на драскотини и неочаквани следи от ожулвания по дизайна.

Най-лесният начин да се види матовият ламинат е да се наблюдава начина, по който светлината се отразява от повърхността. Матовото покритие отразява много малко или почти никаква светлина, оставяйки много плосък и изгладен вид на повърхността. Допирът му се усеща почти меко, което го прави отличен вариант за опаковане на луксозни продукти, като им придава модерен и изискан вид и усещане.

Матовото ламиниране може да изравни цветовете, правейки ги да изглеждат малко по-приглушени с по-плитка дълбочина на цвета.

За разлика от матовото ламиниране, гланцът има лъскаво качество, тъй като светлината се отразява от повърхността. Ефектът е жизненост, по-добър контраст на изображението и по-жива дълбочина на цвета.

Гланцовите ламинирани материали привличат вниманието към себе си. В това отношение, те могат да се разглеждат като крещящи в сравнение с приглушените матови повърхности. Поради тази причина ламинат гланц се поставя често върху брошури, корици на списания и книги, опаковки на луксозни или алкохолни продукти.

Ламинатите са чудесни за поставяне върху всеки дизайн на опаковка и с широк набор от опции може да се създаде перфектния външен вид и усещане.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

laminat-mat