Блог

Брошури

broshuri-po-porachka

Брошури

Брошурата е изработена от хартия или тънък картон и представлява промоционален материал, предназначен да покаже продуктите, услугите или събитията на компанията на потенциални клиенти. През повечето време те се използват предимно като маркетингови инструменти. Бизнесът често използва брошури, за да рекламира своите услуги. Те се предлагат в много различни видове и методи за разпространение. Маркетинговите брошури помагат на бизнеса да предлага на пазара своите продукти. Независимо дали се говори за брошура с двойно сгъване, с три сгъвания или друг вид, първото нещо, което грабва вниманието е дизайнът и.

Отпечатването на брошури е чудесен начин да рекламирате своя бизнес. Най-ефективният маркетинг е прост, достъпен и надежден, а брошурата е точно това. Солидният дизайн на брошурата може да бъде красив, запомнящ се и провокиращ. Това създава трайна връзка с потребителите, което прави брошурата ефективен начин за рекламиране на бизнеса.

Комбинирайки солидна изработка, интелигентен дизайн и завладяващо разказване на истории, ефектният дизайн на брошурата пленява и вдъхновява.

Има различни начини да се създаде открояваща се брошура. Много компании залагат на цветната визия, която привлича вниманието на хората. Допълнителните опции като топъл печат, преге или добавяне на ламинат, могат да създадат един луксозен външен вид на рекламния лист.

Поликарт ООД е печатница, специализирана в създаването на всякакви рекламни материали, кутии и опаковки.

 

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria
тел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951

dizain